Krit

Krit letovanje 2020

Ovog leta otkrijte sve lepote ostrva Krit. Krit ponuda 2020 pruža sve što vam je neophodno za dobar odmor: istoriju, arheološka nalazišta, bujnu prirodu, božanstvene plaže, veličanstvene planine itd. Bilo da želite da uživate ceo odmor na plaži ili da provedete odmor aktivno, Krit vam nudi sve mogućnosti. Zato ne razmišljajte mnogo i već ovog leta osvojite Krit.

Ako tražite idealno mesto za odmor, gde će na jednom mestu biti spojeni prelepa priroda, zelenilo, plaže sa belim peskom i prozirnom tirkiznom vodom, prijatna klima ali i slikoviti gradovi, skrivena sela i sadržaji za provod, Krit je kao stvoren za vas i vaše letovanje 2020.

Ostrvo Krit zaista nudi za svakog po nešto, odlična je destinacija za porodice sa decom, i za parove, ali i za društvo. Na Kritu osim kupanja i sunčanja, možete da se vratite u prošlost kroz obilazak arheoloških nalazišta, znamenitosti i gradova, da uživate u tavernama, uz muziku na liri, ili večeri provodite u atraktivnim barovima. Ostrvo ima sve potrebno za kvalitetan odmor uz avanturizam i rekreaciju tokom boravka na istom. Što se tiče plaža ima ih preko 100, a među njima su neke od najlepših u Grčkoj pa i Mediteranu, sa belim, zlatnim, čak i roze peskom, sitnim šljunkom, skrivene uvale i dugačke, uređene plaže, kao i plaže sa prirodnom hladovinom, plaže pod palmama.

Za porodični odmor preporuka su regije Retimno i Heraklion, mesta kao što su Kokini Chani, Gouves, Analipsi, Stalis. Glavni grad Iraklion, ali i gradovi Retimno i Hanja svojim uskim uličicama i arhitekturom sa venecijanskim uticajem podsećaju na italijanske primorske gradiće i idealni su za starije putnike ili porodice sa decom. U ovim oblastima ostrva Krit, naći ćete veliki broj raznovrsnih hotela, od velikih hotelskih kompleksa sa bazenima i atrakcijama za decu, do onih manjih gradskih, te među njima i onaj za savršen odmor 2020 kakav želite.

Za mlade idealna mesta su Hersonisos i Malia. Ova dva gradića zadovoljiće potrebe svih koji su željni provoda, jer je ovde zagarantovan na mnogim i dnevnim i noćnim žurkama. Nalaze na svega 20ak kilometara od glavnog grada ostrva Krit, te su mogućnosti za izlete i obilaske plaža brojne, ukoliko poželite da predahnete od aktivnog noćnog života. Naravno, preporuka i za one koji se odluče za neko od ovih letovališta je da ne propuste i druge gradove i prelepe paže širom ostrva Krit.

Ovde pogledajte naše Krit ponude i pronađite pravi hotel za vas.

Krit apartmani

Krit apartmani Krit leto 2020 Za leto 2020 smo vam pripremili novu destinaciju – ostrvo Krit. Iako je Grčka poznata ...
Pročitaj Više

Krit hoteli

Krit hoteli 2020 I ove godine smo pripremili veliki izbor hotela na Kritu za vaše letovanje. Ovog leta istražite istoriju ...
Pročitaj Više